Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Επαγγελματίες μπαταχτζήδες

Μυρίστηκαν πτωμαΐνη και όρμηξαν τα όρνεα...Μιλάμε για τους διαχρονικά πρωταθλητές επαγγελματίες "μπαταχτσήδες" της Ευρώπης, τους Έλληνες πολιτικούς αρχηγούς. Μόλις χαμπάριασαν τα καρντάσια Γιωργάκης-Αντωνάκης πως παίζει Ευρωομόλογο (δηλαδή νέα χαμηλότοκα δάνεια με εγγύηση των δυτικών), άρα νέες μάσες, νέοι διορισμοί, νέο φαγοπότι του δημοσίου...όρμηξαν μην χάσουν την ευκαιρία. Διαβάστε και θα καταλάβετε:

Γιωργάκης:
"Ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας το απόγευμα του Σαββάτου 18/12/10 στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε την ανάληψη πρωτοβουλίας για την συγκέντρωση τουλάχιστον ενός εκατ. υπογραφών, προκειμένου να ξεκινήσει επίσημα, σε ευρωπαικό επίπεδο η εκδοση ευρωομολόγου."

Αντωνάκης:
"Την ανάγκη να υιοθετηθεί, το γρηγορότερο, η λύση του ευρωομολόγου από την ΕΕ ζητά με επιστολή του στον πρόεδρο της Κομισιόν ο Αντώνης Σαμαράς. "Ως οικονομολόγος, είμαι πεπεισμένος πλέον ότι τα ευρωομόλογα είναι ο καλύτερος τρόπος να αποφύγουμε τη διασπορά των συνεπειών από τη σημερινή κρίση σε άλλα κράτη-μέλη. Για την ακρίβεια, πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν υπήρχε η κρίση χρέους, θα έπρεπε να οργανώσουμε μια υγιή αγορά ευρωομολόγων" σημειώνει ο κ. Σαμαράς."

ΟΥΣΤ ξεφτίλες...κοιτάξτε να συμμαζέψετε τις δημόσιες σπατάλες και να μειώσετε το κράτος και κάτω τα χέρια από τα Ευρωομόλογα.  Ευρω-Λιγούρια...Ευρω-Καραγκιόζηδες...Ευρω-τρωκτικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου