Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Μεσοπρόθεσμο μπουρδέλο


Και έκτακτη εισφορά, και μειωμένο αφορολόγητο, και τέλος επιτηδεύματος, και τεκμήρια, και, και, και....

Ατελείωτη η λίστα των μέτρων για να ξεζουμίσουν τον κοσμάκη οι βρικόλακες του κρατισμού. Μας πίνουν το αίμα με το μπουρί για να ταΐζουν με παντεσπάνι και μαυροχάβιαρο τους πατσοκοιλιάδες συνδικαληστές, τα κρατικοδίαιτα τσανάκια τους, τους πράσινους και γαλάζιους αφισοκολλητές τους, όλες τις εκφυλισμένες μοσχαροκεφαλές των πρασινοφρουρών που με τον καιρό μετατράπηκαν σε καθώς πρέπει λαμόγια των βορείων προαστίων, γνήσια τέκνα του παπανδρεϊκού σοσιαλισμού, ξώγαμα της αρπαχτής και της σύφιλης.

Αυτούς πληρώναμε, πληρώνουμε και όπως φαίνεται θα πληρώνουμε μέχρι να... την φουντάρουν την χώρα μια και καλή. Και τότε οι μισοί από δαύτους θα την έχουν κάνει για Ουρουγουάη, οι άλλοι μισοί θα περιμένουν σαν τα όρνεα με το κομπόδεμα στο χέρι να αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί τις περιουσίες των εξευτελισμένων Ελλήνων, όπως ακριβώς οι μαυραγορίτες κατά την κατοχή.

Ντροπή μας Έλληνες, που προσφερόμαστε ακόμη να μας εκδίδουν - εθελοντικά (!) -, κομματικοί νταβατζήδες, οιονεί μαστροποί της εξουσίας, ξεφωνημένες μαριονέτες ξένων αφεντάδων. Ντροπή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου