Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Δημοκρατικές αναισθησίες


Τα οπίσθια* του, μας επέδειξε το ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες δύο εβδομάδες ως απάντηση στην ανάγκη της χώρας για μια δημοκρατική κυβέρνηση εθνικής ενότητας και στο λαϊκό αίτημα να ξεκουμπιστούν. 

Φυσικά, οι γελοίοι δεν τόλμησαν ούτε μια φορά να ψελλίσουν πως έχουν λαϊκή εντολή τετραετίας, διότι γνωρίζουν πολύ καλά πως ουδείς ποτέ δεν τους έδωσε την παραμικρή εντολή να εφαρμόσουν τα εκτρωματικά μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μνημόνια αίσχους που σκαρφίζεται το αρρωστημένο μυαλό τους.  

Με τα παιχνιδάκια όμως εξουσίας που έπαιξαν αξιοποιώντας... την συναίνεση και ανοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας και την βλακεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, έδειξαν πόσο πραγματικά περιφρονούν θεσμούς και δημοκρατία.  

Για το ΠΑΣΟΚ πάντα -και σήμερα- ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και πάντα σκοπός του ΠΑΣΟΚ ήταν η διατήρηση της κουτάλας της εξουσίας, ώστε να ταΐζει τα πράσινα αργόμισθα μορμολύκεια των ΔΕΚΟ, τους γηρασμένους συντρόφους του ΠΑΚ και του νεότερους γιαλατζί σοσιαλιστές, γραβατάκηδες, λαμόγιους, συμβούλους και ΜΚΟ των ευρύτερων συμφερόντων του Κινήματος, καθώς και την βυζαντινού μεγαλείου αυλή της οικογενείας του εκλεκτού πρίγκηπος Γεωργίου του Β' του βλακός.

*ΥΓ. Δεδομένου ότι τα οπίσθια του ΠΑΣΟΚ είναι ιδιαιτέρως αντιαισθητικά, και επί τριακονταετία άπλυτα, επιλέξαμε όπως χρησιμοποιήσουμε για την παρούσα ανάρτησή μας, μια εναλλακτική politicaly correct φωτό, του ιδίου, πάντα, θεματικού πεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου