Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η συνταγή της "αμαρτίας" - Μόνο για γυναίκες


Χαλάρωσε: κάνε ένα καυτό μπάνιο, βάλε ένα ποτηράκι κρασί και κατόπιν ξάπλωσε στο κρεβάτι ή τον καναπέ. Το μυαλό πρέπει να βοηθά τις κινήσεις του σώματος. Περιόρισε τις πηγές θορύβου. Απενεργοποίησε σταθερά και κινητά τηλέφωνα. Βρες μια άνετη θέση.
Φαντασιώσου: χρειάζεσαι έναν φανταστικό εραστή του παρελθόντος ή του Χόλιγουντ. Σκέψου την πιο αγαπημένη ερωτική φαντασίωση και η όρεξη θα έρθει από μόνη της. Αν χρειάζεσαι λίγη βοήθεια παραπάνω, διάβασε ένα ρομάντζο ή πάρε μάτι τον Μπραντ Πιτ γυμνό στο ίντερνετ. Ακόμα και λίγο πορνό θα ήταν ευπρόσδεκτο και γενικά οτιδήποτε θα μπορούσε να σε διεγείρει.
Εξερεύνησε το κορμί σου: είναι λυπηρό πως...
οι γυναίκες γνωρίζουν ελάχιστα το σώμα τους. Πειραματίσου χαϊδεύοντας το σώμα σου από πάνω μέχρι κάτω. Πάρε ένα καθρεφτάκι και εξερεύνησε τα γεννητικά σου όργανα. Μόνο έτσι θα τα γνωρίσεις καλύτερα.
Παίζω και μαθαίνω: βάλε και τα δαχτυλάκια σου στο παιχνίδι. Χάιδεψε τα γεννητικά όργανα δίνοντας παραπανίσια προσοχή στα χείλη του αιδοίου και την κλειτορίδα. Κάντο με τον ρυθμό που θες, ασκώντας όση πίεση χρειάζεσαι για να διεγερθείς. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να διαγράφεις κύκλους στην κεφαλή της κλειτορίδας και αλλάζοντας φορά να τριβείς ανοδικά και καθοδικά την μια πλευρά της κλειτορίδας και μετά την άλλη. Κατόπιν φρόντισε να κινείσαι προς στα μέσα και προς τα έξω, κάτω από την κεφαλή. Έπειτα, τρίψε την περιοχή από και ως τον κόλπο, βάζοντας ένα ή δύο δαχτυλάκια πιο βαθιά..
Μην ντρέπεσαι: μεταξύ μας είμαστε... αν δεν νιώθεις οικειότητα και άνεση, πως θα πάρεις την μεγαλύτερη ευχαρίστηση που μπορείς από το ίδιο το σώμα σου. Σε περίπτωση που το απλό χάιδεμα δεν φέρνει αποτέλεσμα, δοκίμασε κι άλλου είδους αγγίγματα: χτυπηματάκια, γαργαλητό, ζύμωμα ακόμα και ελαφρύ τράβηγμα των γεννητικών οργάνων. Εκτός από τα δάχτυλα, χρησιμοποίησε και την παλάμη, ακόμα και τις αρθρώσεις των δακτύλων.
Ο δρόμος είναι ο προορισμός: φυσικά και ο οργασμός είναι ευπρόσδεκτος. Όμως μην έχεις το μυαλό σου μόνο εκεί. Διασκέδασε όλη τη διαδικασία, μέχρι να τελειώσεις. Άλλωστε, μπορείς και από μόνη σου να τρενάρεις την κορύφωση, για να έρθει ένας μεγαλύτερος και καλύτερος οργασμός λίγο αργότερα. Άνοιξε τα αυτιά και άκου τα διάφορα σήματα που στέλνει το κορμί σου.
Μείνε χαλαρή: όσο η σεξουαλική ενέργεια αυξάνεται, είναι πολύ σημαντικό να παραμείνεις χαλαρή απολαμβάνοντας την. Πάρε βαθιές αναπνοές και μην κρατάς την ανάσα σου. Μπορείς ταυτόχρονα να γυμνάσεις και τους πυελικούς μυς, σφίγγοντας και απελευθερώνοντας τους μυς εκεί κάτω.
Μην σταματάς: καθώς ο οργασμός πλησιάζει, μην σταματάς την διέγερση. Το σώμα σου είναι ευαίσθητο, και θα ανταποκριθεί καλύτερα στα χάδια σου. Έτσι μπορείς να φτάσεις στον πολλαπλό οργασμό. Ο πρώτος οργασμός μπορεί να είναι αδύναμος. Καθώς θα εξασκείσαι πιο τακτικά, η εξέλιξη και βελτίωση της τεχνικής, θα είναι αισθητή. Η αυτοϊκανοποίηση είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα και ο τρόπος που τελειώνεις διαφέρει από αυτόν που ολοκληρώνει μια φίλη σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου