Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Μας αρέσει το μωβ....όπως και να'χει!

Δεν ξέρετε με τι χρώματα συνδυάζονται τα έντονα χρώματα των ρούχων σας, όπως το μωβ; Η ζωντανή αυτή απόχρωση, με μίξεις από τις καλύτερες ποιότητες κόκκινου και μπλε, ταιριάζει και κολακεύει σχεδόν όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας.  Εμείς θα σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το καταλληλότερο χρώμα για να συνδυάσετε τα μωβ ρούχα σας.
  • Συνδυάστε τα με ένα μαύρο ή άλλο σκούρο ουδέτερο χρώμα, όπως το ανθρακί. Μια μωβ μπλούζα μέσα από ένα σκουρόχρωμο σακάκι ενδείκνυται για το γραφείο.
  • Δοκιμάστε να φορέσετε το μωβ με ένα φωτεινό πράσινο του γκαζόν ή του μοσχολέμονου. Ένα μωβ πουλόβερ με ένα φωτεινό πράσινο κασκόλ αναδεικνύει την προσωπικότητά σας.
  • Συμπληρώστε τις μωβ αποχρώσεις με μωβ σκιά για τα μάτια, αλλά προσπαθήστε να μην είναι έντονη, ούτε πολύ σκούρα. Όσο πιο διάφανο μωβ είναι η σκιά, τόσο το καλύτερο, γιατί πολύ συχνά το έντονο μωβ κάνει το μάτι να φαίνεται σαν μελανιασμένο.
  • Παίξτε με τα πολύ έντονα σχέδια. Ένα ανοιχτό μωβ φόρεμα, συνδυασμένο με παπούτσια ζεβρέ (μαύρο και άσπρο) είναι πολύ καλό, αλλά και πολύ μοδάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου